Print opties

Sluiten

Buikspek met BBQ wraps

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Steek de barbecue aan en verwarm de oven voor op 170°C. Pel de rode uien en snijd in halve ringen. Meng de helft van de Oriëntaalse kruiden met de olijfolie en smeer de wraps hiermee in.
2
Snijd het buikspek schuin in zodat er een ruit ontstaat. Verdeel de rest van de Oriëntaalse kruiden over het buikspek. Leg het buikspek 10 min. met de vetkant op de barbecue, draai het buikspek halverwege de baktijd om. Leg het buikspek op een met bakpapier beklede bakplaat en plaats 20 min. in de oven tot gaar. Leg wanneer het buikspek nog 4 min. moet, de wraps op de barbecue.
3
Giet de Mexico melange af en meng met de rode ui en ijsbergsla. Snijd het buikspek in stukken van 3 cm.
4
Verdeel de tomatensalsa over de wraps. Leg de ijsbergsla en het buikspek op de wraps en serveer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.