Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd het loof van de bospeen en was schoon. Snijd de bospeen in plakken van 1 cm dik.
2
Breng een pan met water aan de kook en kook de tuinbonen in 4 min. beetgaar. Haal uit de pan.
3
Kook de bulgur in het vocht van de tuinbonen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Snijd ondertussen de dille fijn. Snijd de halloumi in plakken van 1 cm. Verhit een pan met de olijfolie en bak de halloumi en bospeen in 5 min. goudbruin.
5
Leg het naanbrood op een ovenrooster en bak af in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
6
Meng de bulgur met de helft van de dille, tuinbonen en oriëntaalse mix. Breng op smaak met peper en zout.
7
Verdeel de bulgur, halloumi en bospeen over de borden. Garneer met de overige dille en het loof van de bospeen. Serveer met het naanbrood.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.