Breng een pan water met zout aan de kook. Zet het vuur laag en leg de kipfilets in het water. Pocheer 15 min. of tot de kip gaar is. Neem de kip uit het water en laat iets afkoelen.
2
Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter. Snijd de hamburgerbroodjes doormidden en gril de snijkanten in 1-2 min. goudbruin.
3
Meng de mayonaise met de peri-perisaus en breng op smaak met zout. Snijd de komkommer met een kaasschaaf in dunne plakjes. Trek de gare kipfilet met 2 vorken in plukjes uit elkaar (pulled chicken) en meng met 3 el peri-perimayonaise.
4
Beleg de broodjes elk met een ½ el peri-perimayonaise, wat veldsla, plakjes komkommer en pulled chicken. Meng de rest van de komkommer met de rest van de veldsla en de spitskool. Voeg het water toe aan de peri-perimayonaise en meng door de salade. Serveer de salade met de burger.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.