Print opties

Sluiten

Burrata met crispy chili chorizo

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Snijd de chorizo in kleine blokjes. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de chorizo krokant voor 5 min. Schep uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
2
Voeg de olijfolie toe aan het achtergebleven chorizovet en verwarm opnieuw. Pel en snijd de knoflook in dunne plakjes. Voeg de knoflook toe aan de pan en frituur tot goudbruin in 3 min. Haal de knoflook uit de pan en laat uitlekken.
3
Zet het vuur laag en voeg de chilivlokken, sesamzaadjes, gerookte paprikapoeder, bruine suiker en zeezout toe aan de olie. Roer goed door en verwarm kort voor 1 min. Voeg de gebakken chorizo en knoflook toe aan de olie en roer alles goed door.
4
Leg de burrata op een schaal en verdeel het warme chorizo-mengsel erover. Hak de bieslook klein. Drizzle de honing over de burrata en garneer met bieslook. Snijd het geroosterde stokbrood in plakjes en serveer bij de burrata.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.