Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd het oude ciabattabrood in grove stukken. Verdeel het brood over een met bakpier beklede bakplaat en bak in de oven voor 15 min. totdat het brood goudbruin begint te kleuren.
2
Snijd ondertussen de perziken in partjes en halveer de cherrytomaten. Pel en snijd de rode ui in dunne halve ringen. Pel en hak de pistachenoten grof.
3
Meng in een grote kom de ciabattabrood stukjes, perziken, cherrytomaten, rode ui en pistachenoten. Voeg de olijfolie en balsamicoazijn toe. Breng op smaak met peper en zout. Schep voorzichtig om zodat alles goed gemengd is.
4
Scheur de burrata in stukken en verdeel over de salade. Pluk de blaadjes van de basilicum en garneer over de salade. Serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.