Verwarm een koekenpan op hoog vuur en bak het gehakt rul zonder olie of boter. Voeg de tacokruiden samen met het water toe en bak nog 3 min. mee.
2
Pers het sap uit de limoen. Hak de peterselie grof. Mix de wortel in een kom met de rode kool, mayonaise, de helft van het limoensap en peper en zout. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil. Prak de avocado in een andere kom met een vork en mix met het overige limoensap, de helft van de peterselie en breng op smaak met peper en zout.
3
Besmeer de wraps met de guacamole. Beleg met het gehakt, de koolsalade, ijsbergsla en top af met de geraspte cheddar. Vouw de wraps dicht door eerst de zijkanten naar elkaar te vouwen en daarna op te rollen.
4
Verwarm ze even in een droge koekenpan op hoog vuur totdat ze aan beide kanten goudbruin zijn. Snijd ze schuin doormidden of serveer heel. Garneer met de overige peterselie.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.