Print opties

Sluiten

Burrito’s met pulled oesterzwam

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Snijd de oesterzwammen in dunne reepjes. Verhit de olijfolie in een pan en bak de oesterzammen samen met het paprikapoeder en knoflookpoeder 5 min. tot ze zacht worden. Voeg de barbecuesaus toe en bak nog 3 min. mee.
2
Snijd ondertussen de tomaat in blokjes. Pel de ui en snijd in blokjes. Hak de peterselie fijn. Halveer de avocado, verwijder de pit en prak de avocado in een kom. Pers het sap uit de limoen en voeg samen met ½ van de peterselie en wat peper en zout toe aan de avocado. Mix het geheel tot een guacamole.
3
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Verdeel de guacamole over de tortilla’s en beleg met de tomaat, ui, ijsbergsla, pulled oesterzwam en overige peterselie. Vouw dicht en serveer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.