Print opties

Sluiten

Butter chicken met kip, verse trostomaten, volle yoghurt en koriander

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Kook de basmatirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Verhit de zonnebloemolie in een hapjespan en bak de kipfilethaasjes 3 min. rondom goudbruin.
3
Snijd de trostomaten in blokjes. Voeg de trostomaten samen met de butter chickensaus en ongezouten roomboter toe aan de pan en laat 10 min. op laag vuur stoven.
4
Bereid de naanbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5
Hak de koriander grof. Maak de butter chickensaus af met een swirl yoghurt en garneer met koriander. Serveer de butter chicken met basmatirijst, naanbrood en mango chutney.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.