Print opties

Sluiten

Caesar salade van de BBQ

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Steek de barbecue aan en laat goed heet worden. Snijd het brood in grove stukken en rooster deze op het rooster van de barbecue tot ze krokant en goudbruin zijn. Laat afkoelen en hak grof tot kruim.
2
Halveer ondertussen de little gem in de lengte. Gril 2–3 min. op de barbecue tot er grillstrepen zichtbaar zijn.
3
Breng de maïskolf op smaak met peper en zout. Gril de maïskolf rondom in 10 min. op de barbecue tot goudbruin en snijd de korrels van de kolf.
4
Doe de ansjovisfilets, eidooiers, mosterd, Worcestersaus, citroensap en 3/5 van de Parmezaanse kaas in een hoge beker. Voeg geleidelijk de olijfolie toe en mix met een staafmixer tot een romige dressing. Breng op smaak met peper en zout.
5
Leg de gegrilde little gem op een schaal. Verdeel de maïs en het broodkruim erover. Besprenkel met de dressing en bestrooi met de overige Parmezaanse kaas. Serveer direct.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.