Verwarm de oven voor op 200°C. Bereid de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Verpak de maïskolven in aluminiumfolie en plaats voor 20 min. in de oven.
3
Marineer ondertussen de garnalen met de honing en cajun kruiden. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit de boter in een pan op middelhoog vuur en bak de knoflook en garnalen gaar in 5 min.
4
Halveer ondertussen de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Pers het sap uit de citroen en voeg het citroensap, de kookroom, het paprikapoeder en de blokjes paprika toe aan de garnalen. Roer goed door en laat 3 min. inkoken. Breng de saus op smaak met peper en zout.
5
Haal de maïskolven uit de oven en snijd de maïskorrels eraf. Serveer de orzo met de cajun garnalen en maïs.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.