Smelt 100 gr witte chocolade au-bain marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laag kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Roer goed door en laat even afkoelen.
2
Klop ondertussen de ongezouten roomboter romig met behulp van een mixer. Meng de mix voor botercrème door de boter. Voeg de champagne toe en mix door het botermengsel. Klop dit 10-15 min. door elkaar op de hoogste stand totdat je een romige botercrème krijgt. Voeg de afgekoelde gesmolten witte chocolade toe aan de botercrème en mix goed door elkaar. Schep de botercrème in de spuitzak.
3
Steek met de ronde steekvorm rondjes, iets groter dan het champagneglas, uit de plakjes cake. Spuit een toef van de chocolade champagne crème op de cake. Schaaf witte chocolade over de toef en garneer met de gouden sprinkles.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.