Print opties

Sluiten

Calamares van de BBQ

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Pel en hak de knoflook fijn. Hak de peterselie fijn. Rasp de citroen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers het sap eruit. Meng de knoflook, peterselie, citroenrasp, ½ van het citroensap, olijfolie en wat peper en zout in een kommetje. Dep de inktvissen droog met keukenpapier en voeg toe. Mix goed.
2
Verhit de barbecue (of een grillpan) en gril de inktvissen 3 tot 4 min. per kant. Haal van de barbecue en snijd in ringen.
3
Serveer de inktvisringen in een schaaltje en garneer met het overige citroensap en wat peper en zout. Serveer met de aioli.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.