Print opties

Sluiten

Cannelloni met groene asperges

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Zet een grote pan water op. Verwijder de kontjes van de groene asperges. Kook de groene asperges 3 min. en spoel koud.
2
Snijd ondertussen de kastanjechampignons in kwarten. Pel de knoflook en hak fijn. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de paddenstoelen 5 min. aan. Voeg de knoflook toe en bak 3 min. mee. Voeg de truffeltapenade toe en bak 1 min. mee.
3
Kook de lasagnebladen 3 min. voor. Zorg ervoor dat de plakken elkaar niet te veel raken in het water, houd zo nodig in beweging.
4
Smelt de roomboter in een kleine steelpan. Voeg de bloem toe en roer goed door. Voeg al roerend de melk toe en breng langzaam aan de kook, tot de saus wat indikt. Pluk de salie en hak fijn. Voeg de helft van de salie toe aan de saus.
5
Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel 1/3 van de saus over de bodem van een ovenschaal. Verdeel de groene asperges en champignons over de lasagnebladen en rol op. Leg de rolletjes op de saus. Verdeel de rest van de saus over de rolletjes. Rasp de Parmezaanse kaas en verdeel over de saus. Bak het geheel 20 min. in de oven.
6
Verhit ondertussen een koekenpan op middelhoog vuur. Rooster de pijnboompitten 2 tot 3 min. in de droge pan en schep vervolgens uit de pan.
7
Verdeel de pijnboompitten en de rest van de salie over de cannelloni wanneer deze uit de oven komt.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.