Snijd de zalm in blokjes van ongeveer 2 cm. Pel en snipper de ui. Pel de knoflook en hak fijn. Meng de ricotta met de kookroom. Vet een ovenschaal in met de helft van de olijfolie.
2
Verhit de overige olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de ui en knoflook 2 min. aan. Voeg de spinazie toe en laat 2 min. slinken. Voeg de tuinerwtjes, blokjes zalm en de helft van het ricotta mengsel toe. Roer door en verwarm nog 1 min.
3
Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel ¼ van het ricotta mengsel over de bodem van een ovenschaal. Vul de cannelloni met het spinazie-zalm mengsel en leg op de ricotta. Verdeel de rest van de ricotta over de cannelloni.
4
Pluk de takjes peterselie en hak fijn. Rasp de Parmezaanse kaas. Meng de peterselie, Parmezaanse kaas en panko en verdeel over de ricotta. Bak het geheel 30 min. in de oven.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.