Print opties

Sluiten

Carpaccio maaltijdsalade met pestodressing

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Meng de broccoli met 1/3 van de olijfolie en verdeel over een bakplaat met bakpapier. Bak de broccoli 15 tot 20 min. in de oven.
2
Kook ondertussen de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking. Spoel met koud water af na het koken. Pel de ui en snijd in ringen. Halveer de cherrytomaten. Rasp de Parmezaanse kaas. Pluk de blaadjes basilicum. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan.
3
Maal de basilicum, de rest van de olijfolie, de helft van de pijnboompitten en de helft van de Parmezaanse kaas in een foodprocessor of hakmolen tot een lopende dressing.
4
Meng de broccoli, pasta, rode ui, cherrytomaten en rucola en maak aan met de pesto dressing. Verdeel over de borden. Verdeel de carpaccio over de borden. Maak af met de rest van de pijnboompitten en Parmezaanse kaas.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.