Breng een pan met water aan de kook, bereid de linguine volgens de aanwijzing op de verpakking en giet af.
2
Pel en snijd ondertussen de knoflook fijn. Snijd de champignons in plakken. Verhit een pan met de olijfolie en bak de knoflook 3 min. tot glazig, voeg hier de champignons aan toe en bak nog 3 min. mee. Draai het vuur laag en voeg hier de truffel tapenade, crème fraîche en linguine aan toe en roer dit door. Breng op smaak met peper en zout.
3
Rooster de zonnebloempitten in een droge pan goudbruin. Rasp de Parmezaanse kaas met een kaasschaaf in plakken.
4
Verdeel de carpaccio over de borden en leg hier de pasta op. Garneer met de zongedroogde tomaten, rucola, zonnebloempitten en Parmezaanse kaas.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.