Print opties

Sluiten

Carpacciotorentjes

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Steek met de koekjesuitsteker of een scherp mes in totaal 12 sterren uit de sneetjes casinobrood.
2
Verhit een pan en rooster de pijnboompitten in een droge pan 3 min. op laag vuur goudbruin. Haal uit de pan en bewaar apart.
3
Zet de koekenpan terug op het vuur en smelt de roomboter in de pan. Toast de kerststerren aan beide kanten goudbruin.
4
Leg op elk klein bordje een broodster. Verdeel de carpaccio, rucola, Parmezaanse kaassnippers, truffelmayonaise en pijnboompitten over de broodster. Herhaal deze stap tot je 4 mooie carpacciotorentjes hebt.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.