Meng de kaneelpoeder, de helft van de Verstegen Kruidnagel, gemberpoeder en zwarte peperkorrels in de vijzel en maal tot een poeder.
2
Meng de kruidenmix in een pan met wat melk. Voeg vervolgens 4/5 van de melk toe en verwarm op laag vuur. Rasp de schil van de sinaasappel (alleen het oranje gedeelte) en voeg de helft toe aan de melk.
3
Roer het geheel goed met een garde tot de chai latte warm is, maar laat het niet koken. Voeg de theezakjes toe en laat dit 5 min. trekken. Verwijder de zakjes en zeef de chai latte door een vergiet in een kan.
4
Schuim de resterende melk op met een melkopschuimer. Snijd de sinaasappel in parten en steek de overige Verstegen Kruidnagel in de sinaasappel.
5
Verdeel de gekruide chai latte over de glazen en schep de melkschuim bovenop. Garneer met de resterende sinaasappelrasp en gekruide sinaasappelparten.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.