Leg het bijgesloten velletje bakpapier over de springvormbodem. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm.
2
Smelt de boter in een pan. Neem van het vuur en roer de inhoud van het zakje kandijkoekjesmix erdoor. Verdeel dit gelijkmatig over de bodem van de springvorm en druk met de bolle kant van een lepel stevig aan. Zet de vorm ca. 10 min. in de koelkast.
3
Klop ondertussen de MonChou met een mixer met garde op de hoogste stand in 1 min. glad. Voeg de champagne en de taartmix toe en klop dit op de middelste stand tot een egale massa.
4
Voeg de slagroom toe en klop dit met de mixer op de middelste stand in 2 min. tot een egale massa.
5
Verdeel het taartmengsel over de bodem en laat de taart minstens 2 uur opstijven in de koelkast.
6
Smelt ondertussen de witte chocolade au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laag kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Roer regelmatig door tot de chocolade gesmolten is. Verdeel over een grote met bakpapier beklede plaat. Smeer dun uit met een (palet)mes en laat 20 min. uitharden in de koelkast.
7
Haal de taart uit de springvorm. Breek de witte chocolade in grove schotsen en steek speels in de taart. Garneer met de frambozenjam.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.