Print opties

Sluiten

Cheesecake bars met mango en perzik

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
3u 0min
Totale tijd
3u 30min

Ingrediënten

10 stuks
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verkruimel de bastogne koekjes in een keukenmachine. Smelt de boter en meng met de koekkruimels. Druk het mengsel stevig in een met bakpapier beklede vierkante bodem. Zet in de koelkast tot gebruik.
2
Week 4 blaadjes gelatine 5 min. in koud water. Klop de roomkaas met 100 gr kristalsuiker en vanille-extract romig. Klop de slagroom lobbig en spatel door het roomkaasmengsel.
3
Verwarm 2 el van het roomkaasmengsel in een steelpannetje. Knijp de gelatine uit en los op in het warme mengsel. Meng met het roomkaasmengsel. Verdeel de cheesecakevulling over de bodem en strijk glad. Zet in de koelkast.
4
Snijd de mango en perzik, verwijder de pit en pureer het vruchtvlees met de overige suiker en het citroensap tot een gladde saus. Week de overige 3 blaadjes gelatine. Verwarm 2 el van de mangopuree, los de gelatine erin op en meng met de overige puree. Verdeel de topping over de cheesecakevulling. Laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast, of in de vriezer.
5
Snijd de cheesecake met mango en perzik in bars en serveer gekoeld.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.