Print opties

Sluiten

Cheesy bolognese enchiladas

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 180°C boven- en onderwarmte en vet een ovenschaal in met de olijfolie.
2
Pel en snipper de ui en snijd de paprika in blokjes. Verwarm een pan op middelhoog vuur (zonder olie of boter) en bak het gehakt rul. Voeg de paprika samen met het chilipoeder en de helft van de gedroogde peterselie toe en bak 3 min. mee. Roer de gezeefde tomaten erdoor.
3
Smelt de roomboter in een steelpan en voeg de bloem aan toe. Mix met een garde tot een roux en voeg de melk toe. Breng aan de kook, blijf mixen met de garde en draai het vuur laag. Voeg de helft van de mozzarella en de helft van de cheddar samen met een snuf peper en zout toe en mix totdat de kaas volledig is gesmolten en de kaassaus is ingedikt.
4
Leg een tortilla voor je neer en bedek het midden met het gehaktmengsel. Vouw dicht tot een rechthoekig pakketje en leg in de ovenschaal. Herhaal voor de overige tortilla’s. Top de tortilla’s in de ovenschaal af met de kaassaus, overige mozzarella, overige cheddar, overige gedroogde peterselie en wat peper. Schuif voor 10-15 min. in de oven totdat de kaas volledig gesmolten is en bubbelt.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.