Print opties

Sluiten

Cheesy gnocchi bloemkool ovenschotel

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Breng een pan met ruim water aan de kook. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en kook in 5 min. beetgaar. Giet af en zet apart.
2
Pel en snipper de ui. Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui zacht. Breng op smaak met wat peper en zout.
3
Smelt de ongezouten roomboter in een pan, voeg de bloem toe en roer tot een roux. Giet geleidelijk de melk erbij en blijf roeren tot een gladde saus ontstaat. Voeg ½ van de geraspte kaas toe aan de saus en roer tot deze gesmolten is. Breng op smaak met de nootmuskaat en wat peper en zout.
4
Bereid de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg samen met de bloemkool en erwtjes toe aan de kaassaus. Meng goed en schep alles in de ovenschaal of in een ovenbestendige pan. Bestrooi met de overige kaas en het paneermeel. Bak de ovenschotel 20 min. tot de bovenkant goudbruin en knapperig is.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.