Print opties

Sluiten

Chicken Pot Pie

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
40 min
Totale tijd
1u 10min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de kip in blokjes. Verhit olie in een grote pan en bak de spekjes samen met de kip gaar.
2
Snijd ondertussen de wortel, champignons en bleekselderij in plakjes en de paprika in blokjes. Pel en snipper de ui en knoflook. Voeg alles toe aan de kip en bak ca. 3 min. mee.
3
Voeg de erwten, sperziebonen, mais, rozemarijn, dragon en peper toe en kruimel het bouillonblokje over het geheel.
4
Meng de maïzena met het water en de worcestershiresaus en voeg dit samen met de crème fraîche toe aan de pan. Roer het goed door en breng zachtjes aan de kook voor ca. 5 min. zodat de maïzenasaus kan indikken. Giet het geheel vervolgens in de ovenschaal.
5
Snijd het bladerdeeg doormidden en leg dit op de ovenschaal en vouw de randen naar binnen. Maak twee sneden aan de bovenkant zodat de lucht kan ontsnappen tijdens het bakken.
6
Kluts het ei en smeer het bladerdeeg hiermee in voor een mooie goudbruine korst.
7
Plaats de ovenschaal in de oven en bak ca. 40 min. tot het bladerdeeg goudbruin is.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.