Pel en snipper de ui en knoflook. Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Halveer de avocado’s, verwijder de pit en schil en snijd in plakken. Snijd de limoen in parten. Laat de mais en bonen uitlekken.
2
Verhit de olie in een pan en fruit de ui en de knoflook glazig. Voeg het gehakt toe en rul. Voeg de Verstegen World Spice Meal Chili Con Carne, paprika’s, mais, de zwarte bonen, passata, Verstegen Zwarte peper en het Verstegen Zeezout toe. Laat 20 min. pruttelen op middelhoog vuur.
3
Bereid ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de peterselie grof.
4
Serveer de chili con carne met de rijst, crème fraîche, limoenpartjes, avocado, peterselie en de papadums.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.