Print opties

Sluiten

Chili olie pasta

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en bewaar een kopje kookvocht (per 2 personen).
2
Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de cherrytomaten. Verwarm de crispy chili olie in een pan en fruit de knoflook 2 min. op laag vuur. Voeg de cherrytomaten toe en bak 5 min. mee tot ze zacht zijn.
3
Schenk de kookroom erbij en breng aan de kook. Laat 2 min. zachtjes pruttelen. Voeg de gekookte spaghetti toe aan de saus en schep goed om. Voeg eventueel wat kookvocht toe voor extra smeuïgheid.
4
Snijd de peterselie fijn en strooi over de pasta. Maak af met geraspte Parmezaanse kaas. Serveer direct.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.