Pel en snipper de ui en de knoflook. Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Snijd de winterpenen in halve manen en de rode peper fijn. Laat de kidneybonen en linzen uitlekken.
2
Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui en de knoflook glazig. Voeg de paprika’s, winterpeen, rode peper, kidneybonen, linzen, tomatenblokjes, cherrytomaten en de Verstegen world spice meal chili con carne toe en laat 15 min. koken op middelhoog vuur.
3
Snijd de avocado’s doormidden en verwijder de pit en de schil. Prak fijn met een vork tot een gladde guacamole. Voeg het limoensap toe en breng op smaak met peper en zout.
4
Serveer de chili sin carne met de guacamole en nacho chips.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.