Print opties

Sluiten

Chili sin carne met pompoen

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Pel en snijd de knoflook fijn en laat de kidneybonen uitlekken in een vergiet.
2
Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de rijst af en zet vervolgens met de deksel op de pan apart.
3
Verhit de olijfolie in een pan. Fruit de knoflook en pompoenblokjes aan op laag vuur. Voeg de kidneybonen toe en bak het geheel 5 min. op middelhoog vuur.
4
Voeg de Heinz Tomato Frito, groentebouillon en chilipoeder toe. Laat het geheel gedurende zo’n 10 min. sudderen. Snijd ondertussen de avocado in blokjes.
5
Serveer de chili in een diep bord met zilvervliesrijst en garneer met avocadoblokjes, crème fraîche en koriander. Breng naar eigen wens op smaak met peper en zout.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.