Print opties

Sluiten

Chili sin carne

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Pel en snipper de ui. Hak de knoflook fijn. Snijd de paprika’s in blokjes. Spoel de kidneybonen af en laat ze goed uitlekken.
2
Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een hapjespan de olijfolie. Fruit de ui met de knoflook 1 min. Voeg de paprika toe en bak 4 min. mee.
3
Schep de kruidenmix door de groenten. Voeg de gepelde tomaten toe. Druk de tomaten met een spatel klein. Breng aan de kook en kook de saus 5 min. zachtjes.
4
Voeg de kidneybonen toe en verwarm de chili sin carne nog 5 min. op laag vuur. Voeg peper en zout naar smaak toe. Hak de peterselie grof.
5
Verdeel de rijst over de borden. Schep er de chili sin carne bij. Bestrooi met de peterselie en serveer met de yoghurt.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.