Print opties

Sluiten

Chimichurri met gegrilde asperges en rustiek brood

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Rooster het brood in de broodrooster. Snijd ongeveer 2 cm van het uiteinde van de asperges af en snijd de asperges in dunne plakjes. Verhit 1 el van olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de aspergepunten gedurende 10 min.
2
Snijd de amandelen grof en snijd de zongedroogde tomaten fijn. Scheur de dille en peterselie grof.
3
Meng de asperges, gemalen amandelen en zongedroogde tomaat in een kom met 6 el olijfolie. Rasp de schil van de limoen (rast het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers het sap uit. Voeg het limoensap toe (houd een paar druppels limoensap achter) samen met een snuf zout, de chilivlokken, dille en peterselie.
4
Verhit de overige olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Bak de planted.pulled Spicy Herbs 5 min. en voeg het overige limoensap en de limoenrasp toe.
5
Verdeel de gegrilde asperges over de broodjes met daarbovenop de planted.pulled Spicy Herbs. Verdeel hier de saus overheen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.