Print opties

Sluiten

Chipotle garnalen taco’s met guacamole

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Pel en pers de knoflook uit. Doe de garnalen samen met het komijnpoeder, paprikapoeder, de chipotle, knoflook en wat peper en zout in een kom en mix. Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en bak de garnalen in zo’n 6 min. rondom goudbruin.
2
Snijd de mango in kleine blokjes. Pel en snijd de ui fijn en snijd de rode peper fijn. Hak de koriander grof. Pers het sap uit de limoen. Meng de mango, ui, rode peper, koriander, ½ van het limoensap en wat peper en zout toe aan een kom en mix. Zet apart tot gebruik.
3
Halveer de avocado, verwijder de pit en prak de avocado in een kom. Mix met het overige limoensap, de zure room en wat peper en zout.
4
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de avocado over de bodem van de tortilla’s en beleg met de garnalen en mangosalsa. Serveer direct.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.