Print opties

Sluiten

Chococakepops met marsepein

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
1u 0min
Totale tijd
1u 30min

Ingrediënten

16 stuks
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Breek de roombotercake in grove stukken. Mix met een handmixer in een grote kom tot grof kruim. Voeg de roomkaas toe en mix tot een stevig deeg.
2
Steek de lollystokjes in de marsepeinen aardappeltjes. Neem wat van het cakedeeg en knijp dit om het marsepeinen aardappeltje. Herhaal met de overige cakepops.
3
Leg de cakepops op een met bakpapier beklede bakplaat en laat 30 min. opstijven in de koelkast.
4
Smelt de pure chocolade samen met de boter au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laag kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Roer regelmatig door tot de chocolade gesmolten is. Schaaf de witte chocolade met een fijne rasp.
5
Doop de cakepops in de pure chocolade. Bestrooi de helft met discodip en de andere helft met het witte chocoladeschaafsel. Leg ze terug op de bakplaat en laat minimaal 30 min. in de koelkast opstijven.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.