Prik elke aardbei in het midden van het kroontje aan een satéprikker. Breek de pure chocolade in blokjes en smelt de chocolade au bain-marie in een hittenbestendige kom boven een pan met een laag kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt.
2
Dip de helft van de aardbeien in pure chocolade. Haal een aantal van de aardbeien met pure chocolade door de kokosrasp. Laat de chocolade aardbeien uitharden door de satéprikkers in bv. steekschuim of een vaas te zetten. Herhaal dit met de witte chocolade. Laat 20 min. uitharden.
3
Schenk of schep de overige gesmolten witte chocolade in een spuitzak (verwarm de chocolade nogmaals indien nodig). Decoreer de pure chocolade aardbeien met de witte chocolade uit de spuitzak. Herhaal deze stap ook met de pure chocolade op de witte chocolade aardbeien. Laat de aardbeien nogmaals 20 min. uitharden.
4
Leg inpakpapier op tafel en verzamel een mooi bosje van de chocoladeaardbeien en de rozen. Bind het geheel samen met lint.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.