Print opties

Sluiten

Chocolade-pretzel popcorn & knoflook-Parmezaan popcorn

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
5 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm 2/3e zonnebloemolie in een pan met dikke bodem. Voeg de popcorn maïs toe en leg de deksel op de pan. Wacht tot de maïs begint te poffen. Haal de pan van het vuur zodra de maïs gepoft is.
2
Meng in één kom het zeezout en de zoute pretzels met de helft van de popcorn. Smelt de chocolade au bain-marie of in de magnetron. Verdeel de gesmolten chocolade voorzichtig over de popcorn.
3
Verhit de overige zonnebloemolie in een pan en voeg hier de knoflookpoeder en gedroogde tijm aan toe. Verwarm 1 min. en verdeel de olie vervolgens samen met de Parmezaanse kaas over de andere helft van de popcorn.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.