Print opties

Sluiten

Chocolade truffels

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
2u 0min
Totale tijd
2u 10min

Ingrediënten

15 personen
Ingrediënten
1
Breek de chocolade in stukjes en smelt au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laagje kokend water. Verhit in een ander pan de kokosroom en giet telkens een beetje van de chocolade erbij tot het volledig gemengd is, dan is je ganache klaar.
2
Laat de ganache afkoelen in de koelkast, tot deze stevig genoeg is om in een spuitzak te doen. Spuit er bolletjes van op een met bakpapier bekleed bord.
3
Laat de truffels nog ongeveer 1 uur hard worden in de koelkast. Rol ze daarna door de cacaopoeder. Zet vervolgens nog minimaal een half uur terug in de koelkast om ze nog wat steviger te laten worden.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.