Print opties

Sluiten

Chocolate rolls

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

12 stuks
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg het bladerdeeg buiten de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Smelt 100 gr chocolade au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laag kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Hak de overige chocolade fijn en hak de hazelnoten grof.
2
Rol het bladerdeeg uit en bestrijk met de gesmolten chocolade. Laat 1 cm van de randen vrij. Verdeel de gehakte chocolade, hazelnoten en kaneel over het mengsel.
3
Rol het bladerdeeg vanaf de lange zijde strak op tot een rol. Snijd met een scherp mes de rol deeg in 12 plakjes.
4
Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de plakjes erop en laat daarbij voldoende ruimte vrij tussen de plakjes. Bak in de oven voor 15-20 min. Haal uit de oven en laat 10 min. afkoelen.
5
Maak ondertussen het glazuur. Zeef de poedersuiker en meng met de melk tot een papje. Voeg meer poedersuiker toe voor een dikker glazuur. Schenk over de rolletjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.