Meng het lauwwarme water met de gist en suiker in een kom. Laat 5 min. staan tot het licht schuimt.
2
Pers het sap uit de citroen. Voeg de bloem, het zout, 30 ml olijfolie en het citroensap toe aan het gistmengsel. Meng tot een deeg en kneed 10 min. tot het soepel en elastisch is. Dek af met een doek en laat 1 uur rijzen op een warme plek.
3
Vet een rechthoekige bakvorm in met 25 ml olijfolie. Stort het deeg in de bakvorm en druk voorzichtig uit tot een rechthoekige vorm. Laat 30 min. rusten.
4
Verwarm de oven voor op 200°C (boven- en onderwarmte). Druk met vingers kuiltjes in het deeg. Verdeel de bosvruchten, blaadjes tijm en blaadjes rozemarijn over het deeg. Besprenkel met de overige 25 ml olijfolie.
5
Bak 30 min. in het midden van de oven tot goudbruin. Laat iets afkoelen voor het serveren.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.