Kook de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat iets afkoelen.
2
Meng de witte rijstazijn met het water en de suiker in een kookpannetje en verwarm tot de suiker is opgelost. Snijd de komkommer in dunne reepjes. Voeg de komkommer en koolmix toe aan het zuur en laat minimaal 15 min. staan.
3
Rasp de schil van de citroen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers het sap uit. Pel en pers de knoflook. Meng de sojasaus, ketjap, honing, knoflook, citroenrasp en -sap tot een marinade. Voeg de kipfilets toe en laat 15 min. marineren.
4
Verwarm een pan en voeg de kip met marinade toe. Bak de kip goudbruin en gaar in 10 min.
5
Verdeel de sushirijst over de kommen. Schep de kip erop en voeg de ingelegde groenten toe. Bestrooi met everything but the bagel kruiden en serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.