Pel de knoflook en pers uit. Pers het sap uit de citroen. Blend de gekookte kikkererwten, tahinipasta, 2/3 van de olijfolie, water, citroensap en knoflook en mix minstens 1 min. tot een romige hummus in de blender. Voeg peper, zout en komijn naar smaak toe. Voeg afhankelijk van de gewenste consistentie iets meer water of olie toe.
2
Hak de bieslook fijn. Voeg toe aan de hummus en meng.
3
Verhit een koekenpan met de overige olijfolie en bak de planted.pulled Spicy Herbs op middelhoog vuur gedurende 5 min. Zet het vuur lager.
4
Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Smeer 1 el van de hummus op één kant van elk sneetje brood. Leg een sneetje brood op een bord en beleg met sla en planted.pulled Spicy Herbs. Leg het tweede sneetje brood erop. Gebruik eventueel een prikker om vast te zetten.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.