Verwarm de oven voor op 180°C. Bereid de boerencakemix volgens de aanwijzingen op de verpakking met 400 gr boter en de eieren.
2
Verdeel ½ el roomboter over de taartvorm en verdeel 1/3 deel van de cakemix erover. Bak de cake af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bovenkant van elke cakebodem zodat deze recht is en laat 1 uur afkoelen. Herhaal dit twee keer zodat je 3 cakebodems hebt.
3
Smelt ondertussen de chocolade au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laag kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt.
4
Bereid de botercrème volgens de aanwijzingen op de verpakking met 200 gr boter en de melk. Meng 3 el gesmolten chocolade door de botercrème en mix kort.
5
Verdeel 1/3 deel van de chocoladebotercrème over één cakebodem en leg hier een cakebodem bovenop. Herhaal dit zodat er een taart van 3 lagen ontstaat. Verdeel de rest van de botercrème over de buitenkant en bovenkant van de taart.
6
Rol het fondant uit tot een dunne plak, vouw om de taart.
7
Verdeel de rest van de gesmolten chocolade over de bovenkant van de taart en laat de chocolade naar ‘beneden vallen’ zodat er druppels ontstaan. Garneer de bovenkant met de regenboogfantasie, fluff marshmallow, macarons, aardbeien, Oreo white choc en aardbei bites.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.