Print opties

Sluiten

Coquilles met venkelsalade

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Dep de coquilles droog. Snijd het venkelloof van de venkel en houd apart. Verwijder de harde kern van de venkel en snijd in dunne plakjes. Verwijder het klokhuis van de appels en snijd in dunne plakjes. Je kunt hier een scherp mes of een mandoline voor gebruiken.
2
Meng de extra vierge olijfolie en appelciderazijn tot een vinaigrette. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de venkel en appel toe en zet tot gebruik in de koelkast.
3
Verhit een pan met de olijfolie en bak de coquilles aan beide kanten gaar in 6 min. Breng op smaak met peper en zout.
4
Verdeel de coquilles en venkelsalade over de borden en garneer met het venkelloof.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.