Print opties

Sluiten

Cottage cheese wrap

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Voeg de cottage cheese, eieren, knoflookpoeder, uienpoeder en wat peper en zout toe in een blender en mix glad.
2
Giet het cottage cheese mengsel op een met bakpapier beklede bakplaat. Smeer voorzichtig uit tot een rechthoekige en gelijkmatige wrap. Bak dit ongeveer 12 tot 15 min. in de oven. Laat volledig afkoelen.
3
Was de sla. Snijd de tomaat in plakjes en breng op smaak met peper en zout. Verhit een pan zonder olie of boter op middelhoog vuur en bak de kalkoenspek krokant.
4
Draai de wrap om. Verdeel de sla, tomaat, kipfilet, spek en honing-mosterdsaus over de wrap en rol op. Snijd doormidden en serveer direct.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.