Hak de knoflook fijn, snipper de ui en snijd de champignons in plakjes. Verhit in een hapjespan 1 el olijfolie. Fruit de ui kort aan, voeg vervolgens de spekblokjes toe en bak 2 min mee. Voeg het gehakt toe en bak rul tot het bruin is. Voeg dan de knoflook, champignons en roerbakgroente toe aan het gehaktmengsel en bak 5 min mee. Voeg naar smaak peper en zout toe.
2
Voeg de tomatenblokjes, oregano, balsamicoazijn en het water toe, breng aan de kook, draai het vuur laag en laat 25 min sudderen. Verwarm de oven voor op 180°C.
3
Kook ondertussen de gnocchi 2 min in een pan met kokend water met wat zout tot ze boven komen drijven. Schep uit de pan en laat goed uitlekken.
4
Schep het gehaktmengsel in een ovenschaal. Verdeel de gnocchi over het mengsel en strooi de kaas over de gnocchi. Zet de cottage pie nog 15-20 min in de oven tot de kaas goudbruin is.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.