Print opties

Sluiten

Courgetelle met zalm in romige avocadosaus

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Halveer de courgettes over de lengte. Snijd in dunne plakken met behulp van een dunschiller, kaasschaaf of mandoline. Pel de knoflook en hak fijn.
2
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de knoflook 2 min. aan. Draai het vuur laag, voeg de courgette, edamame boontjes en het water toe. Stoof de courgette in 5 tot 8 min.warm.
3
Snijd ondertussen de avocado in kleine blokjes. Prak in een kom de avocado met een vork fijn, voeg de cottage cheese toe en roer goed door. Breng op smaak met peper en zout. Voeg het avocadomengsel toe aan de courgette en verwarm nog 2 min.
4
Scheur de gerookte zalm in grove stukken en verkruimel de nori snack. Verdeel de courgetelle over de borden, gevolgd door de gerookte zalm en strooi kort voor serveren de verkruimelde nori snack over het gerecht.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.