Was de krombekken en laat deze 6 uur weken in 1 liter water.
2
Verwarm de oven voor op 200°C. Breng een pan met water aan de kook en kook de krombekken in 45 min. zachtjes gaar.
3
Snijd ondertussen de courgette in lange plakken van ½ cm dik met een mandoline. Pel en snijd de ui in halve ringen. Hak de krulpeterselie grof.
4
Verhit een pan met de olijfolie en bak het gehakt met de mix voor gehakt met ui in 4 min. rul. Voeg de ui en krombekken toe en bak nog 4 min. Meng de tomatenblokjes, geraspte mozzarella en ½ van de peterselie door het gehakt.
5
Verdeel 1 el van het gehaktmengsel over een courgettelint, rol op in de lengte en leg in een ovenschaal. Herhaal dit met de overige courgettelinten. Plaats de enchiladas 15 min. in de oven. Garneer met de rest van de krulpeterselie en serveer.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.