Print opties

Sluiten

Courgette taco’s

Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C boven- en onderwarmte. Rasp de courgette en knijp het overtollige vocht eruit met je handen. Doe de rasp in een kom en breng op smaak met wat peper en zout. Voeg het ei en de bloem toe en mix tot een beslag. Maak van het beslag dunne, platte rondjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Schuif voor 15 min. in de oven totdat ze beginnen te verkleuren.
2
Haal ze voorzichtig van de bakplaat en hang ze in het rooster van de oven, zodat ze in de vorm van een taco hangen. Bak nog 5 min. in de oven en laat 10 min. afkoelen totdat ze zijn uitgehard en in de tacovorm blijven staan.
3
Halveer ondertussen de avocado, verwijder de pit en prak het vruchtvlees fijn. Hak de helft van de koriander grof. Pers het sap uit de limoen. Mix de avocado met de gehakte koriander, het limoensap en wat peper en zout. Halveer de tomaten.
4
Vul de taco’s met de guacamole en top af met de tomaat, kip en overige koriander.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.