Print opties

Sluiten

Courgettecake

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
1u 0min
Totale tijd
1u 10min

Ingrediënten

12 stuks
Courgettecake
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Rasp de courgette grof en voeg deze samen met het zout in een grote kom. Meng goed door elkaar en laat 5 min. staan. Laat de courgette en mais daarna uitlekken op een zeef.
2
Klop ondertussen de eieren luchtig en voeg de Italiaanse kruiden en 2/3 van de olijfolie toe. Meng de bloem en bakpoeder door de eieren en schep als laatste de courgette en mais door het beslag.
3
Vet een cakevorm in met de resterende olijfolie. Schep het beslag in de cakevorm en bak de cake 50 tot 60 min. op 180°C. Controleer of de cake gaar is met behulp van een houten prikker.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.