Rasp de Parmezaanse kaas. Meng dit in een kom met het kipgehakt, het paprikapoeder en het ei. Breng op smaak met peper en zout. Draai met vochtige handen balletjes ter grootte van een golfballetje.
2
Verhit de olie in een koekenpan. Bak de balletjes in 5-8 min. rondom goudbruin. Zet het vuur lager. Voeg de passata toe en laat zachtjes pruttelen gedurende 5 min.
3
Breng ondertussen een pan met ruim water aan de kook. Blancheer de courgetti kort in het water en spoel in een vergiet af onder koud water.
4
Pluk de blaadjes van de takjes basilicum. Verdeel de courgetti over de borden. Schep de saus met de balletjes erbij. Garneer met vers geraspte Parmezaanse kaas, peper en blaadjes basilicum.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.