Print opties

Sluiten

Couscous met geroosterde bloemkool en ras el hanout

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C boven- en onderwarmte. Pers het sap uit de citroen. Mix de olijfolie met de ras el hanout en het citroensap in een kom en voeg de bloemkoolroosjes toe. Mix goed en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Schuif voor 20 min. in het midden van de oven.
2
Breng de groentebouillon aan de kook en doe de couscous in een kom. Hak de koriander en munt fijn. Voeg de bouillon toe aan de couscous en dek 10 min. af met een theedoek. Roer goed los en voeg de rucola, granaatappelpitjes, koriander, munt en een snufje peper en zout toe. Mix opnieuw.
3
Verdeel de couscous over de borden en serveer met de bloemkool en feta.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.