Print opties

Sluiten

Couscous met pompoen en ansjovis

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200˚C. Halveer de cherrytomaatjes. Schil de sinaasappel en snijd de partjes in stukjes. Meng de sinaasappel, tomaat en pompoenblokjes samen met de zonnebloemolie en tijm op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Plaats voor 20 min in de oven, voeg na 10 min de ansjovis toe en bak de laatste 10 min mee.
2
Giet ondertussen de kokende groentebouillon over de couscous en dek af met vershoudfolie. Laat voor 5 min stomen en roer vervolgens los met een vork.
3
Serveer de couscous met de groenten en ansjovis. Breng op smaak met peper en zout.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.