Print opties

Sluiten

Couscous met zalm en bloemkool uit de airfryer

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de airfryer voor op 180°C. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Mix de bloemkoolroosjes met ½ van de harissa, ½ van de olijfolie en wat peper en zout. Leg in het mandje en schuif voor 8 min. in de airfryer.
3
Snijd ondertussen de citroen in plakjes en halveer tot halve maantjes. Dep de zalmfilets droog met een stuk keukenpapier en verdeel de overige olijfolie en harissa erover. Besprenkel met wat peper en zout en masseer alles aan beide kanten goed in. Leg de zalmfilets na de verstreken 8 min. boven op de bloemkoolroosjes en beleg met wat stukjes citroen. Schuif nog eens voor 5 min. in de airfryer.
4
Hak de koriander grof. Serveer de bloemkool en zalm met de couscous en garneer met de koriander en een schijfje citroen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.